maanantai 28. marraskuuta 2016

Maanantai 28.11.2016 Htec (Haas Technical Education Center) on saapunut Hämeenlinnaan Ammattiopisto Tavastiaan

Morjesta pöytään!

On ilo päästä myös kertomaan asiasta jota jo minun opiskelun aikana ruvettiin suunnittelee ja pikkuhiljaa toteuttamaan. Ammattiopisto Tavastiassa on kaksi Haas Automation firman metallin-työstökoneita eli kyseinen firma on yhdysvaltalainen cnc-työstökoneiden valmistaja. Tämä projekti on saatu valmiiksi.

Kaikki varmasti miettii.; Mikä tämä Htec on?

Minäpä kerron eli Htec on järjestelmä johon hyväksytään ammatillisia oppilaitoksia, jotka toteuttavat erinomaista CNC-tekniikan koulutusta. Tämän järjestelmän on Haas CNC-työstökone valmistaja kehittänyt.

Miksi juuri tämmöinen on Ammattiopisto Tavastiassa?

Minäpä kerron vastauksen tähänkin myös eli Ammattiopisto Tavastia investoi, kehittää sekä rakentaa tulevaisuuden tarpeiden mukaista CNC-tekniikan oppimisympäristöä.

Mikä on tämän tavoite? 

Tietenkin tavoitteena on tulla Etelä-Suomen johtavammaksi CNC-koulutuksen järjestäjäksi.

Paljonko näitä Htec kouluja on ? 

Ammattiopisto Tavastia on 101:n Euroopassa ja kolmas Suomessa toimiva CNC-tekniikkaa  opettava oppilaitos, joka on hyväksytty tähän Htec järjestelmään. 


Tässä on käytetty apuna myös CNC-tekniikan oppimisympäristön avajaiskutsussa olevaa tekstiä jota myös itse muokannut tänne blogiin kirjottaessa. Tämän oppimisympäristön avajaiset ovat virallisesti huomenna 29.11.2016



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti